SureCAL Settings for HP478A H73 with 1830A as DUT monitor?

For users of 1830A DC Substitution RF Power Meter
Post Reply
Peter
Posts: 2
Joined: Fri Jan 29, 2016 9:01 am
Real Name: Przemek Pirog

SureCAL Settings for HP478A H73 with 1830A as DUT monitor?

Post by Peter »

Hello
I would like ask how should I configurate UUT monitor in SURECAL If I calibrate HP 478A opt H73 connected with1830A and F1130A connected with 1830A as STD?

Regards Peter

csperrazza
Posts: 29
Joined: Tue Oct 21, 2008 2:23 pm

Re: SureCAL Settings for HP478A H73 with 1830A as DUT monito

Post by csperrazza »

Hi Peter,

To calibrate an HP 478 with an 1830A as a monitor do the following:

1. Select 1830A for monitor 2 in flex standards (This would be the 1830A connected to 478A)
2. The 1830A connected to the F1130A would still be monitor 1
3. In the procedure the UUT monitor would be changed to 1830A with 200 ohm resistance


That should do it.

Charlie

Feel free to contact me at my csperrazza@tegam.com or right back here on forums.

Peter
Posts: 2
Joined: Fri Jan 29, 2016 9:01 am
Real Name: Przemek Pirog

Re: SureCAL Settings for HP478A H73 with 1830A as DUT monito

Post by Peter »

Hi,
Thank You for very quick answer. I had some doubts because "No compensation" mode was active when procedure has been running.
I thought "323 compatible" mode should be active. Procedure changed mode automatically to "no compenastion" when calibration has been started.

Peter

csperrazza
Posts: 29
Joined: Tue Oct 21, 2008 2:23 pm

Re: SureCAL Settings for HP478A H73 with 1830A as DUT monito

Post by csperrazza »

Peter,

It seems you have found a bug in SureCAL. I will work with the SureCAL team and get it resolved as soon as possibly.

Charlie

csperrazza
Posts: 29
Joined: Tue Oct 21, 2008 2:23 pm

Re: SureCAL Settings for HP478A H73 with 1830A as DUT monito

Post by csperrazza »

Issue Resolved:
If you edit the test profile and select 1830A for the UUT monitor a Vcomp check box to the right of the 1830A check box becomes available.
If you check the box the 1830A will be placed in 432 comp mode during the calibration.

Post Reply